HOME

 
Welkom, ik ben
Claudia


Coach:

 

  Gespecialiseerd in hulpverleners en mensen in geüniformeerde beroepen
 
 

Gespecialiseerd in jeugd/jongvolwassenen
 


 

Hallo, wat fijn dat je er bent.

De moeilijkste stap is altijd de éérste stap. En die heb jij zojuist gezet door op zoek te gaan naar hulp (support, begeleiding en coaching).

Ik ben mental coach en gespecialiseerd in stress- en burnout klachten. 


 

Als je dit herkent:

- onrust, je bent vermoeid en "je accu laadt nauwelijks op”

- je kunt je slecht concentreren

- je hebt een kort lontje, 

- je bent veel emotioneler dan voorheen en waar je vroeger om kon lachen irriteert je nu

- je hebt geen puf om leuke dingen te doen

- bij de gedachte aan je werk of andere verplichtingen krijg je stress en slaat de onrust toe

- Tijd voor verandering maar ja ... hoe?

- je hoofd zit vol en staat 24/7 als het ware ‘aan’.

- je hebt geen overzicht meer en alles voelt zwaar.
 
 
 

Coaching en counceling voor iedereen

Iedereen die kampt met stress- en/of burnoutklachten kan bij mij terecht. Ik neem jouw klachten serieus en wil samen met jou komen tot een stabielere nieuwe jij. 


 

In het bijzonder:

Mensen in geüniformeerde beroepen en andere hulpverleners

Ben jij werkzaam in een geüniformeerd beroep? Politie, brandweer, defensie, ambulancedienst of hulpverlener in een andere branche? Mijn specialisme is ontstaan vanuit mijn werkverleden bij de politie. Tientallen jaren heb ik in uniform gediend en vooraan gestaan. Ook vanuit mijn rol als volontair bij de Dutch Marines Rowing Challenge (Korps Mariniers), begrijp ik het bij deze zware beroepen behorende jargon en de humor. Maar bovenal belangrijk voor jou: je hoeft het niet tot in den treure uit te leggen…ik begrijp je taal.

 

Jeugd en jongvolwassenen 

Vanuit mijn werkverleden bij de politie, heb ik ruim 20 jaar specifieke ervaring als het gaat om jeugdigen en jongvolwassenen. Ik weet waar jonge mensen soms mee te dealen kunnen hebben als het gaat om heftige gebeurtenissen. Bijvoorbeeld over gepest worden en het ervaren van groepsdruk. En sowieso, als je soms het gevoel hebt vast te lopen in dingen.

 

Kennismaken

Wat houdt je tegen om contact met mij op te nemen? Niks toch? Die eerste stap heb je al gezet…dan kan dat berichtje er wel achteraan. Ik hoop je snel te spreken en je te mogen bijstaan.

Tot snel,

Claudia 


 

 
COACHING


WAT KAN IK VOOR JOU BETEKENEN?

Laat mij je helpen

Samen pakken wij jouw problemen aan en gaan we stappen zetten naar een voor jou passende structuur, rust, balans en levenslust. Ik coach en begeleid je naar het maken van goede keuzes, anders denken en doen.

En hoe doen wij dat dan samen?

Ja we doen het samen. Jij en ik. Ik ben realistisch, luister scherp naar je woorden en ben alles behalve zweverig. Ik vertel je wat ik zie en zal je coachen in hoe dat ook anders kan. Samen stellen we haalbare goals en zetten we de eerste stappen op weg naar verbetering en heling. Daar maken we goede afspraken over en stap voor stap gaan we de lijst met hindernissen af. Net zolang totdat jij weer de balans voelt. 

De ervaring leert dat we elkaar één keer per week of per twee weken zien en spreken. Als jij weer in balans bent, je zaken op de rit hebt, je weer goed voelt en ‘de wereld weer aan kan’ dan is onze missie geslaagd. Zijn er daarna soms nog momenten dat je nog es even wilt ‘sparren’? Dat kan. Hoe we dan doen spreken we samen af en dat houden we vooral zo functioneel mogelijk met betrekking tot wat voor jou het beste werkt.

 

 
Powered by webXpress