OVER MIJ

Over mij:

1997-2023 politie Amsterdam

In 1997 ben ik begonnen als agent aan het wijkteam Diemen. Daarna heb ik gewerkt in Amsterdam-Noord en als  buurtregisseur van de Oostelijke eilanden/ Amsterdam-Oost. Ik ben enkele jaren manschap geweest bij de mobiele eenheid, ben motorrijder en lid van de verkenningseenheid geweest. Als inspecteur (operationeel expert, gebiedsgebonden politiezorg) heb ik de dienst verlaten in 2023.

2019-2023 Programma Phoenix eenheid Amsterdam

Als initiatiefnemer en oprichter van dit mooie programma, heb ik mij de afgelopen jaren gespecialiseerd in de opvang, begeleiding en hersteltrajecten voor mentaal geblesseerde collega’s. Met een team ontfermden we ons over uitgevallen collega’s om deze onder persoonlijke en warme begeleiding te helpen terug te keren naar hun oude werkplek of een andere passende plek in de organisatie. Met name voor collega’s met een beroepsziekte zoals PTSS en stress- en burnoutklachten.2018-2021 Roeien naar Herstel voor politiemensen 

Met hulp van de oud-mariniers van de Dutch Marines Rowing Challenge ben ik begonnen met het roeien met politiemensen met PTSS om te Roeien naar Herstel. Het roeien biedt behalve een mooie uitvlucht op het water, fysieke inspanning met gelijkgestemden. Inmiddels is dit prachtige project door het Korps Nationale Politie geborgd en roeien mentaal overbelaste politiemensen in diverse eenheden door heel Nederland. Trots dat ik hier aan mocht bijdragen.

2014-2022 volontair Dutch Marines Rowing Challenge

De oud-mariniers van de Dutch Marines Rowing Challenge roeiden in 2015 van Rotterdam via Vlissingen naar Londen. Een monstertocht van 350km voor ‘buddy’s in nood’. Omdat mijn partner oud-marinier is,  ben ik als vrijwilliger aangehaakt vanaf de start. Behalve hand-en spandiensten rond de logistiek mocht ik diverse oud-mariniers mentaal bijstaan en ondersteunen. Inmiddels heeft de DMRC al meerdere spectaculaire challenges geroeid. 

Reizen, genieten leven

Reizen, genieten, leven en bovenal dieren vormen voor mij de rode draad van het leven. Zolang het kan rijden we over de mooiste wegen, paden, bossen en velden. Genieten met de hoofdletter ‘G’. Powered by webXpress